Tilbygning og ombygning

I forbindelse med tilbygning og ombygning er det vigtigt, at byggeriet holdes i samme arkitektoniske stil som det øvrige byggeri.

Bred erfaring

Hos Vittrup Tømrer og Snedker ApS har vi stor viden og erfaring med tilbygninger og ombygninger, og vi stiller naturligvis gerne op med vores viden og ekspertise, så du kan få den rådgivning, du ønsker. Det giver dig sikkerhed for, at du får det bedst mulige resultat.

Mange forskellige typer opgaver

Vi har udført mange forskellige byggeprojekter, som vedrører tilbygning og ombygning. Projekterne er lige så forskellige som kunderne er, og vi har blandt andet stået for ombygning og tilbygning af:
  • Stuer
  • Værelser
  • Kontorer
  • Køkkener
  • Badeværelser.
I forbindelse med køkkenarbejde, kan Vittrup Tømrer og Snedker ApS naturligvis også sørge for montering af nyt køkken. Ved byggeprojekter som omhandler tilbygning og ombygning, benytter vi os af en række dygtige samarbejdspartnere, som blandt andet inkluderer murere, VVS’ere, elektrikere og malere.

Klar med gode råd og vejledning

Ønsker du at vide mere om tilbygning eller ombygning, eller har du brug for hjælp til idéudvikling med mere, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne, samt stiller op til en besigtigelse og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag