Nyt tag i løkken eller Hjørring

Skal du have et nyt tag i Hjørring, Løkken eller omegn?

At få nyt tag er en stor beslutning, som ikke blot kræver god betænkningstid, kyndig rådgivning og en pålidelig samarbejdspartner. Der kan være store besparelser at hente ved at vælge den ene tagtype frem for den anden, men du skal også være opmærksom på, at der er rigtig mange faktorer, der spiller ind i regnestykket ud over materialets pris, såsom den rette isolering og kvaliteten af selve tagtypen. Her hos Vittrup Tømrer & Snedker lægger vi gerne nyt tag hjemme hos dig, ligesom vi naturligvis også gerne hjælper dig med at finde den mest optimale løsning – uanset om det er tegl-, beton-, eternit-, skifer- eller ståltag.

Nyt tag - undertag eller ej?

En første overvejelse, som ofte melder sig på banen, når man skal have nyt tag, er, om man skal gøre noget ved undertaget eller ej. Et sundt og velholdt undertag er alfa og omega for at sikre dit hus’ stand. Et dårligt og beskadiget undertag kan give en masse problemer, men med et kvalitetssikret undertag opnår du en stærk tagkonstruktion, som holder mange år endnu.

Nyt tag af tagpap

Vi samarbejder udelukkende med troværdige, professionelle og kompetente samarbejdspartnere, som matcher vores høje krav om kvalitet og lokalforankring. Det gælder også, når snakken falder på tagpap, hvor vi samarbejder med en dygtig tagdækker, som altid er garant for et solidt stykke arbejde. På den måde sikrer vi, at vi altid kan lægge et robust og smukt nyt tag hos vores kunder.

Kontakt os allerede i dag

hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tagrender, tagplader og hele løsninger, hvis du skal have et nyt tag. Vi er eksperter i at lægge nyt tag i Løkken, Hjørring og omegn, og gør det altså gerne også hjemme hos dig. Vi glæder os til at høre fra dig på telefon 23 73 56 55 eller e-mail kontor@vittrupts.dk.

Kontakt os i dag