Tagrenovering i Løkken

Hos Vittrup Tømrer og Snedker ApS kan vi varetage alle aspekter af tagrenoveringen i Løkken, Hjørring og i de nærliggende områder.

Tagrenovering forlænger tagets levetid

Løbende tagrenovering forlænger dit tags levetid. Så enkelt kan det siges. Og mens der selvfølgelig er forskel på tagtyper, kvaliteten og holdbarheden af disse, er fællesnævneren, at alle tage lever et udsat liv, hvor vind og vejr naturligvis sætter sine spor. Det hårde klima i Vendsyssel gør, at professionel, kompetent og kvalitetssikret tagrenovering i Løkken og omegn er alfa og omega for at sikre dit tag. Grimme alger og mos er også mange boligejeres store fjende, ligesom gamle tagplader undertiden kan flække eller lække. Her hos Vittrup Tømrer & Snedker har vi netop mange års erfaring med renovering af tage på både helårs- og sommerhuse. Vores tagrenovering består bl.a. af tagrensning, algebehandling, reparation og tagmaling.

Med tagrenovering slipper du for at anlægge nyt tag

Vedligeholdelsen af dit tag sikrer uforudsete udgifter til et helt nyt tag. At anlægge et nyt tag fra bunden er væsentligt mere omkostningsfuldt og omfattende end en tagrenovering, da håndværkerudgifter og materialer selvfølgelig løber op. Alle tagtyper kan renoveres, og vi besigtiger naturligvis gerne dit tag, hvis du har brug for en professionel vurdering af tagets beskaffenhed. For uanset om det drejer sig om et tegltag, ståltag, eternittag eller en syttende tagtype, så har vi erfaringen og ekspertisen til at løse opgaven.

Tagrenovering på mange forskellige boligtyper

Vi renoverer tage på alle slags boligtyper, som fx:

  • Private boliger, herunder parcelhuse
  • Større beboelsesejendomme
  • Sommerhuse
  • Virksomheder og industri
  • Større ejendomme.

Med en tagrenovering sparer du ikke blot penge og forlænger tagets levetid, du giver også din bolig et æstetisk løft, da dit nyrenoverede tag tager sig langt bedre ud, end et gammelt et, der ikke er blevet renoveret i flere årtier. Samtidigt stiger værdien af din bolig med et nyrenoveret og smukt tag, der er bedre klædt på til det hårde klima her på vores kanter.

Mange forskellige muligheder indenfor tagrenovering

Vittrup Tømrer og Snedker ApS kan tilbyde en bred vifte af muligheder inden for tagrenovering. Blandt andet kan vi tilbyde:

  • Tegltag
  • Tagpap
  • Eternittag

Vittrup Tømrer og Snedker ApS udfører altid undertag, lægter og eventuelt rejsning af nye spær. I forbindelse med tagpap samarbejder vi med en dygtig tagdækker, som sørger for veludført lægning af tagpappet. Derudover lægger vi blandt andet tegl, eternit og ståltag selv.

Vi medbringer naturligvis alt nødvendigt udstyr, herunder også stillads eller lift. Dermed sørger Vittrup Tømrer og Snedker ApS for hele løsningen, så du ikke selv skal spekulere på noget.

Kontakt vittrup tømrer & snedker

Ønsker du yderligere oplysninger om tagrenovering, herunder en besigtigelse, rådgivning og et uforpligtende tilbud, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefon 23 73 56 55 eller e-mail kontor@vittrupts.dk. Vi glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tagrenovering i Løkken, Hjørring og omegn til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag