Snedker i Løkken og Hjørring

Snedker i Løkken med sans for detaljer

Hos Vittrup Tømrer & Snedker kan du altid regne med en detaljeorienteret, professionel og autoriseret snedker, og vi er glade for, at vi kan blive ved med at udføre det samme gode håndværk, som vi har praktiseret siden 2005. For med faglig stolthed løser vi alle slags snedkeropgaver i Løkken, Hjørring og omegn med den høje kvalitet in mente. Og ligegyldigt hvor stor eller lille opgaven måtte være, tager vi os altid god tid. Med andre ord: Vi er først glade, når du er tilfreds med resultatet.

Snedkerarbejde med garanti

Vi er et tømrer- og snedkerfirma, der altid har kunden i fokus. Dette kommer ikke kun til udtryk ved, at vi brænder for at løse vores kunders opgaver med det gode slutresultat for øje, men også ved at vi altid sørger for at have en tæt og løbende dialog med vores kunder. Det er din ekstra sikkerhed for, at dine forventninger indfries og dine visioner realiseres af vores erfarne og kompetente snedker. Uanset om du mangler en håndværker til at montere dit nye køkken, lave dine nye fodlister eller andet snedkerarbejde, står vi klar til at hjælpe dig. At vores kunders tilfredshed er hjørnestenen i alt, hvad vi laver, betyder naturligvis også, at vi tilbyder en gunstig 5-års garantiordning, som gælder ved alt arbejde. Garantiordningen koster ikke ekstra, men er blot til for, at du som kunde er garanteret at få det snedkerarbejde, som du drømmer om.

Uforpligtende tilbud på snedkerarbejde i Løkken

Vi kommer gerne med professionel rådgivning, samt inspiration og billeder på snedkerarbejde, hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Kontakt os på telefon 23 73 55 56 eller e-mail kontor@vittrupts.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vores dygtige snedkere kan tilbyde. Vi dækker områderne i Løkken, Hjørring og omegn og vi kommer selvfølgelig også gerne med et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag