Papiruld isolering

Papirisolering i hele landet

Hos Vittrup Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med alt inden for isolering. Vi befinder os i Løkken, men vi tilbyder gerne vores services nær os i Hjørring og omegn og sågar også resten af Nordjylland. Med den rette kvalitetsrige isolering udført af de rette hænder, kan du være sikker på at blive mere klimavenlig, få et bedre indeklima og spare på varmeregning. Et af vores unikke isoleringstilbud er nemlig papirisolering, som fungerer enormt effektivt. Vi sørger altid for at udføre et professionelt, kvalitetssikret og trygt arbejde, hvor vi lægger vægt på god kommunikation og rådgivning mellem os og kunden.

Hvad er papirisolering og hvad er Papiruld?

For at sikre ensartet isolering, der lukker for eventuelle sprækker, sådan at varme ikke kan slippe ud, benyttes f.eks. Papiruld. Papiruld er nemlig et isoleringsgranulat, der kan sørge for at give ensartet isolering. Isoleringsgranulatet kan bruges i både lofter, hulmure, etageadskillelse, flade tage og meget mere. Papiruldet produceres typisk af overskuds- eller genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, der fungerer enormt godt som isolerende materiale.

 

Hvorfor bruge Papiruld som isolering?

De hule cellulosefibre, som papiraviserne består af, har en meget bedre isolerende effekt end f.eks. massive fibre. Papiruldsgranulatet lukker alle huller og sprækker effektivt, sådan at varmen ikke kan slippe ud – det sparer penge på varmeregning!

Derudover former granulatet sig også efter sine omgivelser, som er unikt for at sikre den tættest isolation muligt. Kombinerer du altså dens effektivitet, nemme produktionsproces og besparelserne, så har du tre gode grunde til at benytte Papiruld som isolering, som har været brugt i over hundrede år!

Få et godt tilbud på papirisolering

Har du spørgsmål eller leder du efter et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf.: 23 73 56 55 eller på mail: kontor@vittrupts.dk. Vi er specialister inden for alle former for isolering, hvorfor vi også tilbyder facadeisolering, isolering af loft, hulmursisolering og meget andet. Hos Vittrup Tømrer og Snedker ApS er ingen opgave hverken for stor eller for lille!