Isolering af loft

Loftisolering i Hjørring og Løkken

Hos Vittrup Tømrer & Snedker er vi specialister i alle former for isolering. Vi tilbyder loftisolering i Løkken, Hjørring og resten af Nordjylland, som vi har gjort i mange år endnu. Siden vi blev grundlagt i 2005, har vi sat en ære i at opbygge tillidsfulde og stærke relationer til vores kunder i hele lokalområdet. Vi er i dag enormt stolte af, at vi altid ses som en personlig og ærlig kundekontakt af de lokale, vi har hjulpet, såsom private husejere, som ønsker at få sænket sin varmeregning vha. professionelt, effektivt og kvalitetssikret isoleringsarbejde til konkurrencedygtige priser.

 

Hvorfor skal du isolere loftet?

Med både øget håndværkerfradrag og energitilskud har du mulighed for at spare rigtigt mange penge, hvis du får udført en loftisolering i din bolig. Det er især ældre huse, der kan gavne af en loftisolering, da de typisk mister helt op til 50% af varmen gennem taget. En loftisolering er altså en besparende løsning: ved at isolere loftet slipper meget færre varme ud, sådan at du sparer på varmeregning.

 

 

 

En god loftisolering er bedre for miljøet

En god isolering er altså både økonomisk, men også miljøvenlig, da bedre isolation leder til mindre energiforbrug og dermed mindre CO2 udledning. Derudover giver en god isolation også et bedre indeklima, som er til glæde for både dig, din familie og dine gæster. Isolering af loftet er altså kun en god ide – især hvis du har en ældre bolig!

 

 

Vi tilbyder loftisolering i Løkken, Hjørring og hele Nordjylland

Der er selvfølgelig ingen fast pris på en loftisolering, og der er en del variabler, der skal gå op. Men hos os kommer vi gerne med et uforpligtende bud på, hvad en loftisolering kommer til at koste i jeres hjem. Vi er altid klar til at tilbyde et professionelt, trygt, effektivt og kvalitetssikret arbejde, og har I spørgsmål kan I altid kontakte os på tlf.: 23 73 56 55 eller på mail: kontor@vittrupts.dk. Vi er specialister inden for alle former for isolering, hvorfor vi også tilbyder facadeisolering, papirisolering, hulmursisolering og meget mere, hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille!