Hulmursisolering i Nordjylland

Hulmursisolering hos Vittrup

Hos Vittrup Tømrer & Snedker har vi mange års erfaring med alt inden for isolering. Et af de mange isoleringstyper vi tilbyder, er det velkendte hulmursisolering. Vi befinder os i Løkken, men kører sagtens også til Hjørring eller resten af Nordjylland. En god og kvalitetssikret isolering er opskriften på et bedre indeklima, mere miljøvenlighed og besparelser på varmeregningen. Vi sørger altid for at udføre arbejdet professionelt og effektivt, så du kan få det bedste resultat muligt. Vi vægter altid god kommunikation og rådgivning højt for at få det bedste udfald i arbejdsprocesessen.

 

Hvad er hulmursisolering?

Engang var det sådan, at de fleste boliger blev bygget uden nogen form for isolering: det var bare én massiv mur, så kulden kunne komme direkte ind i boligen. Senere begyndte man dog at bygge mure med hulrum, hvor der var luft imellem, som i sig selv føltes isolerende, da luften havde sværere ved at komme igennem. For at opnå optimal isolering kan man derimod udføre hulmursisolering, som vi tilbyder: det hulrum, hvori der er luft, kan altså fyldes op med et isoleringsmateriale, så isoleringen bliver enormt effektiv.

 

 

Fordele ved hulmursisolering

De største fordele ved hulmursisolering er altså, at du opnår den største varmebesparelse muligt, men også at det er miljøvenligt, da mindsker CO2 udledning og giver et bedre indeklima. Derudover får du også et stort tilskud i håndværkerfradrag, når du får hulmursisoleret din bolig!

 

Hvor lang tid tager det at hulmursisolere?

Tiden det tager at færdiggøre en hulmursisolering afhænger selvfølgelig af omfanget af arbejdet. En større bolig, der skal hulmursisoleres, kan kræve op til en hel dag, hvorimod mindre boliger kan tage en halv dag. For at finde ud af, om du har et tomrum eller et isolerende materiale i din hulmur i forvejen, så skal du blot bore ind i fugerne mellem murstenene og kigge ind i muren. Har du dog ikke selv mulighed for dette, eller er du interesseret i at høre mere om hulmursisolering, så er vi altid klar til at hjælpe og vejlede. Kontakt os på tlf.: 23 73 56 55 eller på mail: kontor@vittrupts.dk. Vi har isoleret huse lige siden 2005 og vi anser os selv som værende specialister indenfor området. Vi tilbyder også facadeisolering, isolering af loft, isolering med papiruld og meget andet, hos Vittrup Tømrer og Snedker ApS er ingen opgave er hverken for stor eller for lille!